Productie Binnen 24uur*

Altijd de laagste prijzen!

Modernste machine park

Verschillende materialen

Voorjaars Actie: Profiteer nu en ontvang t/m 19 April tot 65% korting op Alle Wanddecoratie.“Thuis” is en wordt steeds belangrijker en we zien dat veel mensen behoefte hebben om hun huis nog gezelliger en stijlvoller in te richten met bijvoorbeeld mooie accessoires, in ons geval is dit mooie wanddecoratie.

Ons bedrijf www.bestdeco.nl is gespecialiseerd in het printen van wanddecoratie op bijvoorbeeld, plexiglas, aluminium-wit, aluminium-geborsteld, forex, galeryfoam, canvas en berkenpleks en we zijn gevestigd in Enschede. Bijna alle materialen kunnen we bedrukken op een maximaal formaat van 3.00 mtr x 2.00 mtr. Daarnaast kunnen we alle gewenste formaten maken, waardoor we ook maatwerk kunnen aanbieden. Om dit alles te kunnen realiseren printen wij op de nieuwste generatie flatbed printers 1300 serie van Canon (het voormalige Océ).

Vanuit Canon Nederland krijgen we alle medewerking, aangezien ze onze toekomstplannen zeer realistisch en indrukwekkend vinden! Sterker nog, ze willen ons hierin steunen en begeleiden.  

We hebben de Rolls-Royce onder de printers namelijk de Canon type Arizona 1300 XT en de Canon type Arizona 1300 GT. We hebben deze printers in eigen beheer. We printen en doen eventuele bewerkingen van foto’s in eigen huis. Hierdoor kunnen we de kosten laag houden en zijn we zelfs de goedkoopste en snelste (levering binnen 24-uur op standaardproducten) van Nederland. Daarnaast hebben we een eigen freesmachine van Esko waar we alle templates op frezen en de klant de gewenste maat krijgt, zoals besteld. Inmiddels hebben we al een behoorlijke consumenten klantenkring opgebouwd en ook diverse bekende artiesten, artiestenbureau ’s en kunstenaars door heel Nederland, waar wij uiteraard zeer content mee zijn. Wij willen als Bestdeco graag de volgende stap maken en ook B2B samenwerkingen aangaan.  

Misschien zijn wij een mooie aanvulling voor uw business, wij zouden hierover graag met u in contact komen om een en ander toe te lichten.

Wellicht kunnen wij elkaar als bedrijf in de toekomst versterken.  

Met een creatieve groet,  

Team Bestdeco