Productie Binnen 24uur*

Altijd de laagste prijzen!

Modernste machine park

Verschillende materialen

Voorjaars Actie: Profiteer nu en ontvang t/m 18 May tot 65% korting op Alle Wanddecoratie.Blind ophangsysteem | Bestdeco.nl

Bij elke wanddecoratie kunt u een Blind ophangsysteem bestellen.

Maar u kunt ook voor De Meeste Materialen een Luxe aluminium Ophangframe bij bestellen.

Wat is een blind ophangsysteem?

Deze zorgt ervoor dat het ophangsyteem niet zichtbaar is aan de voorkant van het paneel, dat het paneel nog strakker en mooier aan de wand hangt en als het ware zweeft doordat het twee centimeter van de muur af komt te hangen.

Vooral bij panelen vanaf 70x50cm is het raadzaam om een ophangframe achter het paneel te laten plaatsen, dit zorgt er namelijk voor dat het paneel steviger wordt en onder alle omstandigheden vlak blijft. Het paneel kan simpel aan de ingebouwde rand in het frame met een schroef of spijker aan de muur opgehangen worden. Zodat uw paneel super strak en "zwevend" aan de muur komt te hangen. Net als in een museum of galerie.

Ophangframe Aluminium Forex

Op de foto's op deze pagina is het volgende te zien:


  • Het Blinde ophangsysteem wordt los bij uw bestelling mee geleverd (Een Ophang frame wordt door ons gemonteerd) en kan op een simpele wijze aangebracht worden op de achterkant van uw paneel verwijder hiervoor eerst indien nog aanwezig de bescherm folie, ontvet het paneel goed en breng het plak systeem aan. Dit enkele uren laten rusten druk het plak systeem nogmaals stevig aan. uw paneel is dan gereed om opgehangen te worden.


Kortom, een blind ophangsysteem maakt dat uw foto nog strakker aan de muur hangt!

Instructie bevestiging blind ophangsysteem