Productie Binnen 24uur*

Altijd de laagste prijzen!

Modernste machine park

Verschillende materialen

Super Summer Sale: Profiteer nu en ontvang t/m 14 July tot 65% korting op Alle Wanddecoratie.Annuleren, retourneren, garantie en herroeping | Bestdeco.nl

Annuleren

Op het moment dat u op de Plaats uw bestelling knop drukt is uw bestelling definitief. Uw bestelling kan vanaf dat moment niet meer geannuleerd of verandert worden, omdat uw bestelling binnen enkele minuten nadat u deze heeft geplaatst al in productie wordt genomen.

Retourneren

Op al onze geleverde items zit geen recht van retour. Al onze items worden gemaakt overeenkomstig specificaties van de consument en vallen derhalve onder de uitzonderingen in het herroepingsrecht.

Garantie

Wij staan er voor in dat onze producten en dienstverlening voldoen aan de overeenkomst, de in ons aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de koopovereenkomst bestaande wettelijke bepalingen en overheidsvoorschriften. Indien dit niet het geval is kunt u contact opnemen met ons via ons contactformulier of e-mailadres, binnen 48 uur ontvangt u een reactie.

Niet tevreden over je bestelling of onze dienstverlening? Wij sturen je een nieuw product, of halen het product retour en repareren het. Volg daarvoor de volgende stappen:

Maak een foto van het product en mail deze door samen met je gegevens en wij nemen binnen 48 uur contact met je op en lossen het op.

Let wel: het bovenstaande geldt alleen als een door ons geleverd product gebreken vertoont die tijdens ons productieproces zijn ontstaan. De regeling is dus niet van toepassing als je bijvoorbeeld zelf bestanden met een te lage resolutie of een te hoge compressie hebt aangeleverd, jezelf fouten hebt gemaakt met het uploaden en uitsnede van het bestand of wanneer je een product bij nader inzien niet mooi vindt en verkeerd hebt gekozen.

Identiteit ondernemer

Bestdeco
Orteliusstraat 21
6827DD Arnhem
Tel 085 060 2627
Kvk 08209828
BTW NL104116523B01