Productie Binnen 24uur*

Altijd de laagste prijzen!

Modernste machine park

Verschillende materialen

Super Summer Sale: Profiteer nu en ontvang t/m 14 July tot 65% korting op Alle Wanddecoratie.Beste klant,

"Thuis" is en wordt steeds belangrijker en we zien dat veel mensen behoefte hebben om hun huis nog gezelliger en stijlvoller in te richten met bijvoorbeeld mooie accessoires, in ons geval is dit mooie wanddecoratie

Ons bedrijf www.bestdeco.nl is gespecialiseerd in het printen van wanddecoratie op bijvoorbeeld, plexiglas, aluminium-wit, aluminium-geborsteld, forex, galeryfoam, canvas en berkenpleks en we zijn gevestigd in Enschede. Bijna alle materialen kunnen we bedrukken op een maximaal formaat van 3.00 mtr x 2.00 mtr. Daarnaast kunnen we alle gewenste formaten maken, waardoor we ook maatwerk kunnen aanbieden. Om dit alles te kunnen realiseren printen wij op de nieuwste generatie flatbed printers 1300 serie van Canon (het voormalige OcĂ©). 

 

We hebben de Rolls-Royce onder de printers namelijk de Canon type Arizona 1300 XT en de Canon type Arizona 1300 GT. We hebben deze printers in eigen beheer. We printen en doen eventuele bewerkingen van foto's in eigen huis. Hierdoor kunnen we de kosten laag houden en zijn we zelfs de goedkoopste en snelste (productie binnen 24-uur op standaardproducten) van Nederland. Daarnaast hebben we een eigen freesmachine van Esko waar we alle templates op frezen en de klant de gewenste maat krijgt, zoals besteld. Inmiddels hebben we al een behoorlijke consumenten klantenkring opgebouwd en ook diverse bekende artiesten, artiestenbureau 's en kunstenaars door heel Nederland, waar wij uiteraard zeer content mee zijn. Wij willen als Bestdeco graag de volgende stap maken en ook B2B samenwerkingen aangaan. 

 

Wij hebben o.a. een uniek printproces vwb ons plexiglas. Wij printen de cmyk en aansluitend 2 keer wit en een beschermende afdeklaag. Dit doen wij in een doorgang, waardoor wij uniek in Nederland zijn en plexiglas met voor gemonteerd frame scherp aan kunnen bieden. 

 

Met een creatieve groet 

 

Team Bestdeco