Summer Sale : Bestel nu en ontvang  tot en met 31 Juli 65% korting op Alle Wanddecoratie.(Korting automatisch geactiveerd)Foto op canvas

Product

Product

Canvas 20 mm

Je foto wordt in fineart afgedrukt op een hoogwaardig canvasdoek van Nederlands fabricaat en opgespannen op 2 cm dikke echte spielatten en kunnen daardoor als het doek na verloop van tijd wat slapper wordt nagespannen worden zodat u hier jarenlang plezier aan beleeft. Wij maken Echte canvassen en gebruiken hier uitsluitend A merk materialen voor daardoor is elke canvas een blikvanger in elk interieur. Museum kwaliteit! De levertijd van canvas is ongeveer 5 werkdagen.

Vanaf €8,50

Product

Product

Canvas 40 mm

Je foto wordt in fineart afgedrukt op een hoogwaardig canvasdoek van Nederlands fabricaat en opgespannen op 4 cm dikke echte spielatten ook wel museum latten genoemd. en kunnen daardoor als het doek na verloop van tijd wat slapper wordt nagespannen worden zodat u hier jarenlang plezier aan beleeft. Wij maken Echte canvassen en gebruiken hier uitsluitend A merk materialen voor daardoor is elke canvas een blikvanger in elk interieur. Museum kwaliteit! De levertijd van canvas is ongeveer 5 werkdagen.

Vanaf €11,10Foto op canvas

Een foto laten afdrukken op canvas, wie kent het niet! Het is dan ook een prachtige manier om een bijzonder vastgelegd moment tot een bijzonder dagelijks moment om te toveren. Als je een mooie foto hebt, dan wil je daar iets mee doen en er dagelijks naar kunnen kijken. Door je mooiste vastegelegde herinneringen op canvas te laten bedrukken, houd je die mooie momenten, mensen of beelden altijd dichtbij je en dát is de kracht van een goede foto op canvas! Het versterkt de herinnering en dat is alleen maar heel erg fijn en mooi als jij de perfecte foto of tekst hebt uitgekozen om aan de wand te hangen op een canvasdoek.Waarom een foto op canvasdoek?

Wil jij een bepaalde ruimte opleuken en zou je daarom graag een foto op canvas als wanddecoratie willen bestellen? Zoek dan niet verder! Maak kennis met met Bestdeco; hét bedrijf om foto’s op canvas of andere materialen bij te kopen. Een foto op canvas op wanddecoratie is uniek, origineel en 100% persoonlijk. Je kunt iedere dag naar jouw favoriete vastgelegde herinnering kijken. Dat is pas fijn thuiskomen. Wij beschikken over onze eigen fotoservice in Enschede waar we een diversiteit aan fotoproducten leveren. Naast foto’s op canvas produceren wij ook foto’s die geprint worden op andere materiaalsoorten als hout, aluminium of plexiglas. Het is maar net welke materiaalsoort jij het mooiste vindt. Wij verzorgen de productie helemaal zelf in ons eigen machinepark. Hier werken de meest moderne machines om een foto op canvas te vervaardigen van hoge kwaliteit.